Партнери

Македонијалек има соработка со сите реномирани светски компании присутни на македонскиот пазар, а со докажаниот професионализам и позитивна репутација има потенцијал за остварување на нови соработки, според потребите на македонскиот пазар.

fresenius
novartis

bayer
protonsistem
alcon

takeda
glaxosmithkline-logo
abbott

worwag