ЈУНИОР СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР
Број на работни места: 1

Потребен е профил на личност која е одговорна, прецизна, знае да размислува проактивно, сака да стекнува нови вештини и знаења и преку самостојна и тимска работа да го даде својот придонес во насока на постигнување на целите на компанијата.

 

Се нуди можност за одлични услови за работа и професионална надоградба во различни сегменти, VOIP, HTTP, Linux-HA, LTSP, VPN, SQL, LDAP, Samba, CUPS…


Опис на работно место: Изработува техничка документација Обезбедува техничка и корисничка подршка за уреди и системи Одржува мрежи, инсталации и останати хардверски уреди

Потребни квалификации: Познавање на Linux/Unix и неговите алатки Познавање IP адресирање, Apache, DNS, VPN, рутирање Активна возачка дозвола Б категорија
Sorry! This job is expired.