Општ магацински работникБрој на работни места: 2

МАКЕДОНИЈАЛЕК во насока на проширување на својот тим во Логистика,  има потреба од вработување на:

 

ОПШТ МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК


Опис на работно место: Подготовка на кутии за пакување Селекција на отпад од пакување и отстранување на соодветни локации Помош при утовар и истовар на роба Помош и подршка на процеси и активности во магацин и при дистрибуција

Потребни квалификации: ССС Возачка дозвола Б категорија Организациона способност Одговорност, чесност, посветеност, иницијативност Индивидуална и тимска работа
Sorry! This job is expired.