Раководител на одделение за правни работи
Број на работни места: 1

Постојаниот развој на компанијата наметнува потреба за засилување на тимот на Македонијалек и во таа насока имаме потреба од вработување на :

Раководител на одделение за правни работи


Опис на работно место: Одговорен за следење и проучување на сите законски промени од интерес за компанијата и нивно имплементирање во интерните акти на компанијата Одговорен за изработување на сите правни акти кои се носат на ниво на компанијата (одлуки, потврди, правилници, решенија, договори, спогодби) Одговорен за изготвување, прибавување и доставување соодветна документација од и до државните институции согласно законски одредби Застапување на интересите на компанијата Одговорен за следење и ажурирање на статусот на судските спорови на компанијата Обезбедување помош и препораки од правен аспект на другите структурни единици во компанијата високо развиени комуникациски и организациски вештини способност за работа со рокови високо развиено чувство за одговорност и дискреција Личност која знае да размислува проактивно, поседува иницијативност и со своето работење придонесува за развојот на компанијата

Потребни квалификации: ВСП- Правен факултет Положен правосуден испит Aнглиски јазик (активна пишана и говорна комуникација) Напредна работа со Office пакети Работно искуство минимум 5 години Работно искуство со деловно и трговско право Работно искуство со интернационално право-ќе се смета за предност - Возачка дозвола Б категорија - активен возач
Sorry! This job is expired.